Så er det stilet-tid!

Julefrokosterne venter lige rundt om hjørnet, og for os piger er det tid til at finde pailletkjolerne frem fra skabet. For ved julefrokosten skal man jo gerne give den lidt ekstra gas, og det må gerne være lidt ”over the top”. Et vigtigt tilbehør i denne forbindelse er stiletterne, der bare giver den enkelte kjole en ekstra dimension end med et par flade sko, samtidig med at man får den flotteste holdning på dansegulvet – hvis man vel at mærke har øvet sig lidt på forhånd, så man ikke ligner et vakkelvornt stativ, der kan vælte hvert et sekund!Skal du ud at shoppe nye stiletter, kan du passende kigge efter følgende 5 ting, hvis du vil undgå ømme fødder til tonerne af Last Christmas og All I Want For Christmas.

  • Vælg stiletter med en helt lige hæl. Svajer hælen bare lidt bagud, vil du få en mindre god ballast. Det vil gøre din holdning mere usikker, samtidig med at du risikerer at belaste foden i unødig grad. Husk, at dét at bære en stilet allerede er en hård belastning for kroppen, idet dens naturlige holdning forskydes.
  • Vælg gerne en stilet med et lidt bredere plateau fortil eller en lidt tykkere hæl, da det gør det nemmere at gå i stiletten over længere perioder.
  • Undgå gerne de helt tynde hæle, hvis du ved, at du skal gå hen over snedækkede flader eller på koncertsteder med mange riste og lignende. Der er ingen grund til at komplicere tingene!
  • Vælg gerne en stilet med en ankelrem. Det bevirker, at du ikke så let ”taber” skoen ude på dansegulvet.
  • Har du meget følsomme fødder, så gå efter de nye stiletter med luftpuder.

Nu burde du være rustet til både stilet-shopping og julefrokoster! God fest!