Fra sneakers til fint

Sneakers

Når det kommer til styling af sko, kan det somme tider være svært at finde det helt rigtige outfit. Hvis du er mere til en casual stil og bruger sneakers, kan de styles både til festlighederne – men også til hverdag.

Style dem f.eks. med en pæn top, jeans og jakke, som du bl.a. kan se i Elle’s mode guide, sammen med Frede & Sidsel – det gode ved sneakers er, at du kan dress dem op eller ned, som du har lyst til, og der er et kæmpe udvalg af sneakers på markedet, så det er let at finde et par, som passer til din personlighed og stil. Hvis du skal til et lidt mere festligt event, kan et par pæne jeans, casual polo trøje og en blazer sagtens gøre tricket, sammen med et par ensfarvede neutrale sneakers. Hvad enten du er kvinde eller mand, er det muligt at tilpasse din stil et par sneakers.

tie

Hvis du er typen, der godt kan lide at bruge dress sko, så kan man sagtens være både casual, med et par lækre jeans og en skjorte, eller man kan går all out, med et fuldt jakkesæt. Derudover kan man også style dem, med en masse forskellige tilbehør, såsom et lækkert slips: Hvis du ønsker at være lidt mere casual, kan du sagtens blande farver og vælge et lidt mere vovet slips: men hvis du er iklædt jakkesæt, og det er til en finere sammenkomst, bør du overveje et ensfarvet slips, der passer sammen med dine sko og skjorte. Det er særligt vigtigt ved valg af slips, at det matcher resten af tøjet i både farve og stil. Lær at binde en Winsor knude, eller dobbeltknude som den hedder på dansk, den tager sig bedre ud, end en enkeltknude.